Over Campodivino

Campodivino zaakvoerder

Zaakvoerder Kurt Van Camp bij een lokale producent.

Onze filosofie

Het aanbod aan wijn is de voorbije decennia enorm toegenomen. Enerzijds door de beschikbaarheid van wijnen uit nieuwe productiegebieden. Anderzijds ook door het toenemend aantal aanbieders, die allen een graantje willen meepikken van de populariteit die wijn geniet.

Midden in die grote verscheidenheid blijft ons aanbod hoofdzakelijk beperkt tot Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen. Niet omdat wij niet van andere wijnen houden, maar wel omdat wij voortdurend persoonlijke contacten wensen te onderhouden met ‘onze’ wijnbouwers.

De wijnen die wij aanbieden hebben één ding gemeen: hun producenten zijn onvoorwaardelijk gericht op kwaliteit; Zij respecteren zonder uitzondering de typiciteit van hun terroir, zowel qua druivensoorten, productiemethodes als filosofie.

Wij zetten ons bewust af van bulkwijnen en massaproducten. Wij verkiezen wijn van druiven die manueel geoogst werden, eerlijk vergist en deskundig opgevoed. Wij zijn ervan overtuigd dat we ons met deze visie, die nauwelijks toegeeft aan een puur commerciële benadering, onderscheiden van tal van andere aanbieders.

Wie zijn wij?

Beste wijnliefhebber,

Van harte welkom bij Campodivino! Sinds januari 2005 zijn wij actief in de import en de verkoop van Franse, Spaanse en Italiaanse kwaliteitswijnen. Campodivino koppelt een grondige theoretische kennis, die o.a. geïllustreerd wordt door de succesvolle voltooiing van de beroepsopleiding sommelier en door het behalen van de gevorderdengraad aan de Wine & Spirit Education Trust, aan een jarenlange, uitgebreide praktijkervaring, vaak in de wijngaarden zelf.

Campodivino wil verrassen met eerlijke, authentieke wijnen en met een gamma dat tegelijk getuigt van een grote verscheidenheid en een hoge kwaliteit.

Onze eigen leidraden zijn overgave en passie. Wij hopen van harte om die met u te kunnen delen.

 

 

Kurt Van Camp
Zaakvoerder